_DSC2630_MR.jpg


Nieuw Reinier

Voor de noordwest-zijde van het bouwterrein van de nieuwbouw van het Reinier de Graaf ziekenhuis heeft same-d een bouwdoek ontworpen. Het doek van ± 240 meter lengte is onderverdeeld in 24 doeken van ±10 m.
Nieuwe huisstijlelementen zoals logo, vormentaal en kleur vormen de rode draad op het doek. Artist impressions van de nieuwbouw, illustraties en korte teksten wisselen elkaar af.
 


 

276.062C_normvellen_ReinierdeGraaf-001.jpg

Normvellen vormen de basis voor het drukwerk.


Huisstijl

Met het vooruitzicht op de nieuwbouw heeft de huisstijl van Reinier de Graaf een nieuw gezicht gekregen. De restyling van het logo vormt de basis van de totale implementatie van de huisstijl. 

Een huisstijlhandleiding online geeft gebruikers inzicht in de totale huisstijl.

 

Handleiding_basis.png
Handleiding_vormentaal.png


 


 

276.223C_A3_plattegrond1-001.jpg


Toepassingen

Voor de nieuwbouw van Reinier de Graaf gasthuis in Delft is er een personeelsblad gemaakt om het personeel op de hoogte te houden van de verhuizing. Een insert met exploded view van de verschillende verdiepingen geeft informatie over de diverse afdelingen en functies op de verdiepingen.

Correspondentiedrukwerk, Wordtemplates, flyers, posters, nieuwsbrieven, patiëntenbrochures, uitnodigingen, Powerpointpresentaties e.a. zijn in de nieuwe stijl vormgegeven.

Isolatiekaarten in de verbeterde stijl en uitvoering blijken belangrijke informatie-items tijdens de Corona-epdemie.
 

276.290C_isolatiekaarten-002-6.jpg
276.290C_isolatiekaarten-002-1.jpg


 


Routing

Binnen de nieuwe huisstijl is de routing op het terrein van Reinier de Graaf Delft verbeterd. Duidelijke leesbare informatie op de borden en banieren bij de ingangen van het terrein leiden de bezoekers naar hun bestemmingen. 
 

_DSC3602_MR.jpg
_DSC3580_corr_MR.jpg
_DSC3581_MR.jpg
DSCF9950.jpg


 

Tags:
home