EN NL

Profiel

Afbeelding

same-d is een multi-disciplinair ontwerpbureau gespecialiseerd in ruimtelijke, grafische, interactieve en audio-visuele ontwerpprojecten. same-d ontwikkelt concepten, geeft adviezen en geeft vorm aan de diverse communicatiemiddelen: interieurprojecten, tentoonstellingen, industriële producten, bewegwijzering - huisstijlen, merken, jaarverslagen, brochures, periodieken - interactieve ontwerpen, webontwerp, audio-visuele producties e.a.

Team

Afbeelding

senior ontwerper/contact ruimtelijke discipline

Afbeelding

senior ontwerper / contact grafische, interactieve discipline

Visie en werkwijze
Onze visie en werkwijze resulteren in bijzondere, specifieke en pragmatische oplossingen, die rekening houden met de wensen van de opdrachtgever. Wij zorgen dat de ontwerpen die we realiseren duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn.
 We doen kritische analyses vanuit de vraagstelling van de opdrachtgever met als doel tot een visualisatie te komen die de vraag van de opdrachtgever beantwoordt. 
In nauw overleg met onze opdrachtgevers komen we tot oplossingen in de vormgevingsvraagstukken op ruimtelijk, grafisch, interactief en audio-visueel gebied.

Samenwerking
We werken samen met externe ontwerpers, specialisten op het gebied van marketing en organisatorische vraagstukken en diverse leveranciers en producenten. Afhankelijk van het soort werk, gevraagde specialismen en ervaring kiezen we onze externe medewerkers op projectbasis.

We hebben een samenwerking met Twice Eyes en Liesbeth Ronden

 

Afbeelding
info@same-d.nl
+31(0)70 3000 878
Voorburg, NL
Johannesburg, SA

Aanmelden voor nieuwsbrief

same-p - photography is onderdeel van same-d
© , same-d, Alle rechten voorbehouden