EN NL
Afbeelding

Met KOBALT museale diensten & vastgoedstyling bundelt Karin van den Berg ruim 30 jaar werkervaring in het museale- en culturele veld met een passie voor interieurstyling en architectuur.

'Wat mij altijd fascineert is het creatief vormgevingsproces. Vormgeven in het algemeen en het vormgeven van interieurs (styling) in het bijzonder. Van interieurs en museale presentaties tot het ontwerpen en vormgeven van maquettes en publicaties. Telkens weer is het een uitdaging om te zoeken naar een passende oplossing voor zeer uiteenlopende projecten. Vormgeven in elke schaal!'
Karin van den Berg volgde een opleiding aan de Reinwardt Academie, HBO voor museummedewerkers, studeerde geschiedenis en archeologie en is sinds
april 2017 actief als LNV gecertificeerd vastgoedstylist en lid van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten.

Het LNV TrainingsCentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie staat met het Europese Qfor kwaliteitslabel garant voor professionaliteit en kwaliteit. 

KOBALT museale diensten is gespecialiseerd in maquettes, museale presentaties, publicaties en projectmanagement voor musea, overheden en particulieren.
KOBALT vastgoedstyling richt zich met diverse diensten op vastgoed-eigenaren en woningmakelaars. Het aanbod van vastgoedstyling is specifiek bedoeld voor het zo optimaal mogelijk verkoopklaar maken van woningen of ander vastgoed, om zo een snelle verkoop te bevorderen voor de best haalbare prijs. 


Huisstijl en website zijn ontworpen door same-d.

http://www.kobalt-styling.nl

Afbeelding
info@same-d.nl
+31(0)70 3000 878
Voorburg, NL
Johannesburg, SA

Aanmelden voor nieuwsbrief

same-p - photography is onderdeel van same-d
© , same-d, Alle rechten voorbehouden