EN NL

Nieuws

a happy and healthy new year Samen hopen we op een mooi 2022

Lees meer

Een goede gezondheid is voor ons allen het grootste goed. Samen hopen we op een beter en gezond 2021. We wensen u all the same

Lees meer

Een nieuwe uitgave van de Historische Vereniging Voorburg gaat over het landgoed Vreugd en Rust. Van oorsprong een buitenplaats dat in de 3 eeuwen van haar bestaan diverse bestemmingen heeft gekend. 

Lees meer

Vanaf 1 september 2019 zijn wij weer terug op het Westeinde. Wederom op een zeer bijzondere en monumentale locatie. Ons nieuwe werkadres is Westeinde 26a, op een paar honderd meter van treinstation Voorburg. De nieuwe werkplek is op de bovenste verdieping van het koetshuis uit 1869 van Landgoed Middenburg.

Lees meer

Met dit digitale vuurwerk luiden we het nieuwe jaar in.  We kijken vooruit naar een nieuw jaar met nieuwe projecten op grafisch en ruimtelijk gebied. Samen met een goede gezondheid en geluk wordt het een mooi 2020. We wensen u all the same.

Lees meer

Met het invullen van de wensen voor onze opdrachtgevers brachten we afgelopen jaar kleine en grote veranderingen teweeg. In het nieuwe jaar hopen we dat dit weer tot iconische resultaten leidt. Samen met een goede gezondheid en geluk wordt het een mooi 2019. We wensen u all the same.

Lees meer

Museum Swaensteyn en Huygens' Hofwijck organiseren van 8 september t/m 2 december een gezamenlijke tentoonstelling met als onderwerp De Gouden Eeuw van de Vliet. Tentoonstelling, presentatiesysteem, fotografie en een boek zijn voor dit project door same-d gerealiseerd; een verbinding tussen onze verschillende disciplines.

Lees meer

Lees meer

same-d verhuist. Vanaf 1 juli 2018 zijn we gesetteld op een nieuwe zeer bijzondere en monumentale locatie. Ons nieuwe adres is Herenstraat 2, aan het begin van het Oosteinde in Voorburg en ongeveer 900 meter van de oude locatie.

Lees meer

Verandering is goed. Dat geldt ook voor ons. Een nieuw gezicht en een verhuizing staan in het vooruitzicht. Samen met een goede gezondheid en geluk wordt het een mooi 2018. We wensen u all the same.

Lees meer

Villa Meijendel is genomineerd voor de Rijnlandse Architectuur Prijs (RAP) 2017. Stem vóór 28 november 2017 op Villa Meijendel via www.rapleiden.nl/ nominatie/villa-meijendel In de duinen van Wassenaar is een bijzondere, eigentijdse villa gebouwd. Het ontwerp is van architect Ronald Knappers van VVKH architecten uit Leiden. same-d tekende voor het interieurontwerp. 

Lees meer

9 en 10 september is het weekend van Open Monumentendagen. Ons pand aan Westeinde 43 in Voorburg stelt haar deuren open op zaterdag 9 september vanaf 10.00 - 17.00 uur. Het door same-d vormgegeven boek Spraakmakende personen in Voorburgse prentkunst is weer te koop op het Westeinde, maar ook in de Martinuskerk aan het Oosteinde. 

Lees meer

In het kader van 375 jaar Huygens' Hofwijck maakte Peter van der Ploeg, directeur van Huygens' Hofwijck samen met een klein gezelschap dezelfde reis als Constantijn Huygens naar Venetië.

Lees meer

Ter gelegenheid van de uitgave van het boekje over prinses Marianne heeft museum De Vergulde Swaen uit Zwijndrecht onlangs een tentoonstelling georganiseerd. Dit kleine museum organiseert jaarlijks een aantal tentoonstellingen met een groep vrijwilligers. Met zeer beperkte kosten heeft same-d  de tentoonstellingspanelen ontworpen, uitgevoerd en opgehangen in de enige ruimte die het museum daarvoor biedt.

Lees meer

Op de Euroshop beurs 2017 in Düsseldorf is 5-9 maart een nieuw winkelsysteem gelanceerd. SHOP CASE, the Flexible Plug & Play Store System is een kant-en-klaar winkelsysteem verkrijgbaar in de standaard module ‘SO EASY’ of als maatwerk ‘SO SPECIAL’ en is via internet te bestellen (www.shop-case.nl).

Lees meer

In Veronica Magazine 04 staat een interview van Jorrit Niels met Francis Saris van same-d.  Het artikel gaat over de opkomst van smart home artikelen. Producten die er voor zorgen dat je thuis steeds comfortabeler kunt leven. Voor same-d niet nieuw, steeds vaker passen we domotica systemen toe in kantoren, winkels en woonhuizen. Het wordt toegepast voor bediening van gordijnen, geluidsinstallatie, verlichting, de verwarming en beveiliging van je huis. Geïnteresseerd hoe wij de systemen integreren in het interieur? Bel same-d 070 3000878 of mail f.saris@same-d.nl

Lees meer

Vormgeven is ons vak. Dat doen we met veel plezier en zorg op grafisch, interactief, industrieel en ruimtelijk gebied. In het nieuwe jaar hopen we ook weer op mooie nieuwe projecten. Samen met een goede gezondheid en geluk wordt het een prachtig 2017.  We wensen u all the same.

Lees meer

Het door same-d vormgegeven boek Huygens' Hofwijck is op 12 oktober onderscheiden met de Ithakaprijs. De jury van de Ithakaprijs besloot dit jaar de prijs toe te kennen aan twee publicaties, een voor ‘de wetenschappelijk meest diepgaande en gedegen studie’ en een voor ‘het mooiste boek en meest fascinerende verhaal’. Hofwijck werd in de laatstgenoemde categorie bekroond.

Lees meer

Het door same-d vormgegeven boek Huygens' Hofwijck is genomineerd voor de Ithakaprijs en -stipendium. De stichting Kastelen Buitenplaatsen Landgoederen heeft de Ithakaprijs en - stipendium in het leven geroepen als stimulans voor meer verbindend en/of interdisciplinair onderzoek over Nederlandse kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen. 

Lees meer

10 en 11 september is het weekend van Open Monumentendagen. Ons pand aan Westeinde 43 in Voorburg stelt haar deuren open op zaterdag 10 september vanaf 10.00 - 17.00 uur. Om 15.00 uur geeft Kees van der Leer bij ons een lezing over het door same-d vormgegeven boek Spraakmakende personen in Voorburgse prentkunst.  

Lees meer
+ toon meer
info@same-d.nl
+31(0)70 3000 878
Voorburg, NL
Johannesburg, SA

Aanmelden voor nieuwsbrief

same-p - photography is onderdeel van same-d
© , same-d, Alle rechten voorbehouden