EN NL
Reclamebureau Toon

Inrichting Reclamebureau

Afbeelding

same-d ontwierp de nieuwe inrichting van Reclamebureau Toon. Aanleiding was een verdubbeling van het aantal vierkante meters.
De sfeer voor de nieuwe inrichting moest aansluiten bij de no-nonsens sfeer van het reclamebureau, waar commercie altijd in balans is met creativiteit. 
Die creativiteit van het bureau wilde men graag terug zien in het interieurconcept, zonder daarbij over de top te zijn. 

Randvoorwaarden:
- behoud van bestaande systeemwanden in het huidige kantoor en in het nieuwe deel;
- behoud van bestaand systeemplafond en verlichting;
- hergebruik van bestaand meubilair.

same-d ontwierp binnen deze kaders een jong en fris interieur waar ruimte is voor individueel werken en werken in teamverband.
Er is ook gedacht aan de fysieke en sociale kanten van samenwerken, zie de oranje Toon tafeltennis tafel en het voetbalspel.

Afbeelding

 

Afbeelding

 

Afbeelding

 

Afbeelding

 

Afbeelding
info@same-d.nl
+31(0)70 3000 878
Voorburg, NL
Johannesburg, SA

Aanmelden voor nieuwsbrief

same-p - photography is onderdeel van same-d
© , same-d, Alle rechten voorbehouden